Hva er midlertidig midlertidig e-post?

Engangse-post er en gratis tjeneste basert på nettsider. Du trenger bare å besøke nettstedet for å generere en unik midlertidig e-post. Denne e-posten vil bli ødelagt etter en viss tid eller etter at du har klikket på slett. Også kjent under navn som tempmail, 10minutemail, disponibel e-post. Ved å bruke en engangs-e-postadresse kan du trygt registrere deg på nettstedet, laste ned innhold og legge inn kommentarer. Dette er den mest avanserte e-postadressen for øyeblikket, som ikke bare beskytter sikkerheten din, men også sparer deg for mye tid.Hvorfor er midlertidig engangs e-post trygg?

Midlertidige postkasser har to egenskaper.

E-post er anonym

Siden den midlertidige engangs-e-posten ikke krever registrering, vil ikke e-posten knyttes til dataene dine, slik som navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse. Hvis nettstedet du registrerte blir angrepet, vil ikke angriperen få tilgang til e-posten din.

E-posttiden er kort

Midlertidige postkasser brukes vanligvis i kort tid, for eksempel 10 minutter eller 60 minutter. Du kan også slette postkassen innen noen få minutter etter at du har brukt den.

Når du sletter postkasse, vil alle e-poster bli ødelagt, og ingenting kan nås igjen.

Basert på de to ovennevnte egenskapene, er en midlertidig anonym engangspost den sikreste løsningen for å surfe på nettet.

 


Hvorfor trenger du en midlertidig disponibel e-postadresse?

I livet registrerer vi oss på nettsider, bruker medlemskort i hypermarkeder, og deltar i ulike tilbud;

på jobb må vi kontakte bedriften, bestille flybilletter, og 99 % av alle programmene og tjenestene vi registrerer oss krever e-postadresser.

Å ha en e-postadresse gir oss stor bekvemmelighet, men å motta mye spam hver dag påvirker virkelig livet og arbeidet vårt. I tillegg er det svært vanlig at en nettsides database kan bli hacket, noe som fører til stor risiko for din personlige postkasse og data,

så surfing på nettet er ikke 100 % privat, du må beskytte personvernet ditt, det er best å bruke engangse-post.Hvordan velge en midlertidig e-postadresse?

Det er mange engangs-e-posttjenester tilgjengelig i dag, og det kan være vanskelig å bestemme hvilken du skal velge. Dette er de viktigste tingene du må huske på når du velger den beste midlertidige e-posttjenesten.

Nettsteder som ikke må registreres

Vi bruker midlertidige postkasser for å beskytte personvernet og bekvemmeligheten, så prøv å velge midlertidige postkasser som ikke krever registrering.

Temp posttjeneste enkel å bruke

Hvis den midlertidige postkassen er for komplisert, vil den kaste bort tiden vår, så prøv å velge en enkel og brukervennlig midlertidig posttjeneste.

Sørg for at den midlertidige e-postadressen er anonym

Midlertidig post må være anonym, det er veldig viktig for oss.

 


Når skal man bruke en midlertidig postkasse?

Offentlig WiFi-registrering (reiser, hoteller, restauranter, kafeer, HotSpot, treningssentre, etc.).

Legg inn kommentarer på forskjellige blogger eller fora.

Tilgang til nettartikler er kun tilgjengelig etter registrering.

Online spill - Anonyme spill.

Gratis nedlasting av e-bok når du trenger å presentere e-postadressen din.

Anonym fildeling (Mediafire, FileShare, Mega, Zippyshare, DropSend, 4Shared, etc.).

Få alle disse gratis prøveversjonene (programvare, Spotify, HBO, Netflix, etc.).

Datingsider med anonymitet (DateYou, Flirt, FindeDates, LoversLab, Tinder, IAmNaughty, etc.)

Engangs, anonym netthandel (voksenleker osv.)

Antispiserte sosiale kontoer (Facebook, TikTok, Twitter, etc.)

Personvern - Unngå at hackere får din personlige e-post-ID for å hacke seg inn på bankkontoen din, Facebook/Instagram-kontoen din, jobb-e-post osv.

I ovennevnte situasjon, eller i mange andre situasjoner, vil en midlertidig post gi deg stor sikkerhet og bekvemmelighet.

Kan e-post sendes?

Nei, sende e-poster er ikke tilgjengelig for øyeblikket.Hvordan slette e-poster?

Den kan slettes manuelt på siden med e-postdetaljer eller ved å slette postkassen.